Sbohem

Sbohem

Anotace: ...

S...en se mi krásný zdál,
že jsem byl zase milován.

B...ože, proč mě takto trápíš,
vždyť víš že mě každý den v slzách utápíš.

O...mlouvám se za své špatné hříchy,
snad nebyly všechny plné pýchy.

H...loupě se tě zase ptám,
proč nejsem nikdy milován.

E...nergií je mi láska,
nestojí o mě žádná kráska.

M...oc tě tedy tady žádám,
ven si zpět můj život,když z velké výšky padám.
Autor tearful, 09.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: R., Likynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí