Slova

Slova

Anotace: Slet myšlenek...

štěstí...
klasik by pravil
muška jenom zlatá
a ty mi tvrdíš
jen ty jsi má pravá
nedíváš se mi do očí
díváš se z okna - někam v dál
jak Slunce zapadá..hoří
nevím co říct
hodit úsměv a jít dál?
myšlenky černé, co užírají svědomí
a vědomí se ptá
myslíš to vážně, můj milý?
Autor Lindiii, 09.03.2008
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: 0-0, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná věc, ze života. Opravdu dobré ;-)

09.03.2008 21:52:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí