Ráno

Ráno

Anotace: s ním...?

Svět už je blízko
k smutku je ještě blíž

Snad dokončíme to
co bylo rozehráno
snad ještě na mou dlaň
svou ruku položíš
a dopřeješ mi další
krásné pozdní ráno

Co stokrát už mi bylo slibováno
navždy teď svými ústy umlčíš
Tělo mé znovu k lásce rozestláno
pak ponese si dál svůj věčný kříž

Daleko k zapomnění
blízko tvých očí
kde svět se točí
spějeme k zatracení
Autor Bardot, 10.03.2008
Přečteno 330x
Tipy 14
Poslední tipující: Pavelpaja, Šerák, Psavec, Lota, WAYWARD, Erion Fate, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Myslím, že zatraceně žádné zatraceni…

10.03.2008 16:49:00 | kouzelníček

uuummm to evokuje pocitů

10.03.2008 09:04:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí