Pořád s tebou

Pořád s tebou

Anotace: nejsem sama

Ještě aspoň stokrát
pohladím to místo
kde jsi včera spal
a tisíckrát
dotknu se
všeho čeho ty
a bude to
jako kdybych se dotýkala
tvých rukou
Půjdu ve tvých stopách
dýchajíc stejný vzduch
jako včera ty
a ze sklenice
slíbám tvoje rty

Budeš pořád se mnou
v mém prázdném světě
Ve světě plném
tvých neviditelných přítomností
Autor Bardot, 10.03.2008
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Pavelpaja, ona, Psavec, akneliam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí