Čím vším člověk může být

Čím vším člověk může být

Anotace: ***

Jsem obrázkovou knížkou s pohřebním motivem,
jsem unavenou květinou, zemřelým motýlem.
Jsem opadaným stromem bez listí,
jsem zlatou muškou, bez štěstí.
Jsem slabikářem, který malé děti nic nenaučí,
jsem stará jako bouda, v které vítr skučí.
Jsem ručičkami hodinek, které monotónně tikají,
jsem souzvuk tónů smutných písní, které právě doznějí
Autor milenium, 10.03.2008
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Duše zmítaná bouří reality, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některá přirovnání se mi vážně líbí :) akorát mi řpijde, že je taková neukončená...

11.03.2008 06:51:00 | Duše zmítaná bouří reality

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí