Jaká je láska

Jaká je láska

Anotace: ...

Jakou barvu má láska?
Láska je červená - červená jako krev,
jako samet na trůnech.
Láska je modrá - modrá jako nebe,
a já miluji jen tebe.
Láska je bílá - bílá jako sníh,
a krásně voní po růžích.
Láska je zelená - zelená jako tráva,
všichni se milují - sláva!
Láska je duhová - duhová jako sto barev,
jako pár motýlích larev.
Láska je ohňová - ohňová jako plamen,
sálá jako teplo z kamen.
Láska je sladká - sladká jako polibek,
nikdy není obyčejná jako nábytek.
Láska je to nejkrásnější vyznání,
však málokdy je k poznání.
Láska je jako voda - běží lehce, píská si,
a venku se blýská na časy.
Láska - to zvony odbyly,
buď u mne aspoň na chvíli.
Bůh ví, jestli je plavá nebo černá,
Bůh ví, jestli je bláhová či věrná.
Hlava po lásce třeští
a lže si větu po větě,
nejlíp si hraje v hustém dešti,
kdy slzí kdeco na světě.
Láska bije o sklo, o stěny,
jako bychom si byli souzeni.
Láska je touha - touha po druhém,
chci abys byl navždy mým druhem.
Autor Nanýsek, 10.03.2008
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí