Láska není nesmrtelná

Láska není nesmrtelná

Anotace: ....

Vůně sladká
ta již není.
Tak rychle
vše se mění.

Hbitě se
cit vytratí.
Já myslel, že
láska se neztratí.

Ale sekundy
zlomek stačí.
A naše srdce
rázem pláčí.

Láska, není
nesmrtelná.
Jak si myslíš,
není silná.
Autor Dindane, 10.03.2008
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí