Ta naše láska

Ta naše láska

Anotace: je to spíš písnička...

Spolu smotáni v pavučině,
ve větší či menší divočině,
ale vždycky to bude naše láska.

Ve smutku v radosti vždycky spolu,
jednou nahoru a pak zase dolů,
ale vždycky to bude naše láska.

Útrapy cesty dlouhé naší,
jimiž ten krásný cit raší,
zdoláme hezky krůček po krůčku,
při tom líbat tě budu na krčku.
A v tu chvílí pochopím a volám:
Lásko buď se mnou buď navždy má,
V mém srdci jsi vždy vítaná.

Do jasanu, modřínu nebo lípy,
vždycky srdce ti budu chtít vyrýti
a vždycky to bude naše láska.

Postupně zjistíme co ve dvou můžem,
pro tebe budu krást třeba i růže
a vždycky to bude naše láska.

Útrapy cesty dlouhé naší,
jimiž ten krásný cit raší,
zdoláme hezky krůček po krůčku,
při tom líbat tě budu na krčku.
A v tu chvílí pochopím a volám:
Lásko buď se mnou buď navždy má,
V mém srdci jsi vždy vítaná.
Autor honnnzik, 10.03.2008
Přečteno 509x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, loverose91, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí