Zhasla jsem všechna světla

Zhasla jsem všechna světla

Anotace: prostě blbá holka

. Schovávám se ve tmě a srdce mě zebe ...
... Ty se sluníš na Slunci ...
... Dotýkáš se záře zlatavých paprsků ...
... Doufám, že na mě zavoláš ...

Přišla bych ...
... Přišla bych strašně ráda ...
... Řekla bych Ti, že jsem do Tebe blázen ...
... že jenom o Tobě dnem i nocí snívám ...
... že jsi moje světlo ...
... že jsi třpyt a sen ...
... že jsi to, co hledala jsem každý den ..

.. Ale ty nevoláš ....

... protože mě v té tmě nevidíš ...

... Vím..

... mám zavolat Já !

tak proč jen nevolám ...
kolem sebe světlo vždycky zhasínám ...
Autor zapomněnka, 10.03.2008
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, el viento, NikitaNikaT., jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ten pocit znám... ale já zavolala :o)

09.03.2011 17:40:00 | Eči

Těžko řéct, kdo volat by měl... báseň s nádechem smutnku, ale pěkně napsaná.

15.04.2009 12:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí