Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: ...a krátká

Potkal jsem já té noci anděla...
...v temném hávu, razí si cestu k mému srdci...
A jak málokdy kdo viděl...
Srazila mou pýchu docela...
příkrovem svých křídel...
Tak já teď stvůra bezbranná
u jejích nohou se choulím...
Zmizela zbroj a výzbroj ochranná...
u její ikony se modlím...
Tak opustil jsem své spáry a krev...
tak opustil jsem sváry a řev
Tak opustil jsem sobeckou svou řeč...
...teď chráním v srdci svém obraz tvůj... heč!!!
Autor Cybermud, 10.03.2008
Přečteno 580x
Tipy 1
Poslední tipující: maranika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

...heč,já už to kdysi zažil.

11.03.2008 00:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí