Proč?

Proč?

Anotace: Prostě proč, víc si přečtěte sami ;-)

Proč říkáš ne, namísto ano?
Co je tím tajemstvím, které mi ukrýváš?
Proč nesmí více vystřídat málo?
Proč večer sama v posteli usínáš?

Proč venku blýská se, namísto slunce?
Proč smutný déšť z oblohy padá?
Pročpak se bráníš byť malé chvilce,
Ve které víc po tobě žádám?

Proč stále utíkáš, když není před čím?
Proč když máš problém, tak mi ho neřekneš?
Copak ty nechceš mít náš vztah lepším?
Proč hezké chvíle se mnou se zalekneš?

Kde je ten poklad o kterém nevím?
Ta bájná země, ukrytá kráska?
Korytem smutku mým srdcem celým,
Jak voda živá protéká láska!
Autor Frosty28, 10.03.2008
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Luciiik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i to je láska(zamilovanost).

11.03.2008 00:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí