Zbytečné volání

Zbytečné volání

Anotace: chce se mi.. Ale to je zbytečné

Chce se mi křičet, chce se mi řvát.
Chci Tvé tělo k tomu mému zvát!!!
Ale Ty mě ignoruješ
a smutkem tak zahrnuješ.
A já o tom můžu jen psát.
(Nebo snít, když budu vedle Tebe jen tak spát)

Moje volání je zbytečné.
Autor incognita, 10.03.2008
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí