Pro lásku

Pro lásku

Anotace: čím?

Rudou růží bez trní …
Přáním, které se vyplní …
Chladným jezerem na poušti …
Vánkem, co slzy vysouší …

Vlídným polibkem pro štěstí …
Cedulí na hlavním rozcestí …
Skvostným sloupem z mramoru …
Štěnětem, co kouše bačkoru …

Bílou vránou mezi černými …
Sluncem s paprsky zlatými …
Vodou z živého pramene …
Mužem toužícím po ženě …

….. tím vším chci pro tebe být …..
Autor Rayzz, 10.03.2008
Přečteno 652x
Tipy 6
Poslední tipující: Varda, Psavec, milenium, grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí