Ještě neříkám Sbohem

Ještě neříkám Sbohem

Anotace: ještě ne...

Ještě ne, stále jsi tu,
zatím jsi neodešel.
Ještě zbývá pár dnů,
čas ještě nevypršel.

Tajný hlas mi šeptá stále,
zkus bojovat zas,
nedovol aby všechno krásné
náhle odvál čas.

Stojím na břehu řeky,
měla bych se s Tebou loučit,
ale ještě není konec sloky,
ještě nechci tohle skončit.

Naděje umírá poslední
s nedopsaným příběhem,
ale ještě nejsi pryč,
ještě neříkám Sbohem.
Autor mňousek, 10.03.2008
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí