Ty

Ty

Anotace: Jaké to je, když milujete, ale nejste milován

Sbírka: LADYfuny for you

nebe je modré a slunce svítí,
tvé oči modré, jsou pro mě vším.
miluji oči, ruce i ústa,.
tvůj krásný úsměv i pohled tvůj.
Jsi pro ne vším, celým mým světem,
proč jenom mám v sobě úl.
Včelky si létají tam a zpátky,
nepomáháš mi je zastavit.
Včeličky lásky v bříšku, vážně mě hodně šimrají.
Kolik už kapitol je za námi,
a kolik máme před sebou.
Jsi ve vedlejší místnosti
a přece tak strašně daleko.
Když vidím tebe, má duše zpívá,
a když ne, zní requiem.
někdy umírám a někdy smím,
na tebe myslet před spaním.
Miluji tebe niko jiný,
takovou vášeň ve mě nevzbudí.

Teď už vím, jak to je.
Jinou holku miluje.
Autor ona ..., 11.03.2008
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, Radek.oslov.Šafárik, Noc17, jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené

11.07.2009 15:14:00 | Radek.oslov.Šafárik

krásné jen tak dál :o) moc ti fandím

12.03.2008 15:52:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí