Špatné nástupiště

Špatné nástupiště

Anotace: jezis ja uz nevim co jsem mam fakt psat.

Čekala jsem na vlak,
vlak lásky,
byl zrovna soumrak,
čekala jsem až uvidím tvé vlásky,
jenže čekala jsem na špatném nástupišti,
ač nebe se tak bližští,
ty čekáš na druhé straně,
já pořád čekám na tě,
ty sám tam stojíš,
ale přejít se bojíš,
přejít za mnou,
a všetouhle větou končí i se mnou.
Autor Danča-frogie, 11.03.2008
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuju si milej

11.03.2008 20:12:00 | Danča-frogie

ježiš,píšeš hezky

11.03.2008 20:08:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí