Lásko ptám se ..

Lásko ptám se ..

Anotace: Ze srdce,z lásky a ze smutku kdy postrádáme jeden druhého.

Dnes mám depku jako trám,
Hlava bolí,srdce svírá kde tě lásko jenom mám?
Na posteli prázdné místo,tichý dům
Jdu raděj na kávu k sousedům.

Ježíš Kristus nejsou doma slézám z patra,
V telce běží právě film Kleopatra.
Venku tma jen televize vrhá stíny,
Co to na mě leze?Snad to nejsou splíny.

Nuda že by se dala krájet,
Co mi zbývá ?Na gauči se jen válet?
Ne dnes se tomu nesmím vzdáti,
Zkusím zavolat mojí máti.

Telefon na druhé straně marně cinká,
Na kostele půlnoc zvonek klinká.
Je půlnoc strašidel rejů čas,
A já se nudím zas a zas.

Můj mozek na hloubání není líný,
Ale dnes si připadám jak obr Golem z hlíny.
Prázdný dům,prázdná duše,prázdné nic
Jsem jak šašek z Nemanic.

Ze srdce mi kane krev z proklátého šípu Amorova,
Lásko nic mě netěší,nejsi semnou doma.
Závislost na tvé lásce a přítomnosti tvoji,
Ptám se boha kdy už konečně budem svoji?

Jsou dvě místa,tam a tady ,
Když tu nejsi prohlížím si tvé vnady,
Tvou fotku a psaníčka jejiž vůně ke mně letí,
Chtěl bych mít s tebou spoustu dětí.

Já vím že už nám asi ujel vlak a naskočit není kam,
Ale i bez dětí se dá žít hlavně že tě mám.
Opravdová láska se pozná na sto honů,
Ovečko přijeď už ke mně domů.

Den kdy se staneš paní moji,prohlásím za den mého štěstí,
Mít čtyři ruce tak držím všechny pěsti.
Klekám a prosím o tvou ruku a lásku tvoji,
Ptám se tě kdy už budeme konečně svoji?
Autor Medvídek@.., 11.03.2008
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí