Shakespeare

Shakespeare

Anotace: Říká se, že ženy mají dlouhé vlasy a krátký rozum ... ale omyl, kolikrát to jsou kluci, kteří se naprosto ztrácejí v situaci, a dělají pro nás 'chytrolínky' opravdu nepochopitelné věci :D

Bože můj, co tě to zase napadlo?
Copak sis připomněl prastaré říkadlo?
Myslel sis snad, že kamarád taky rád?
Blázínku můj, já musím se ti smát!

Jak ti jen naznačit, že tebe mám ráda,
Zatímco Honzu, mám za kamaráda?
To s tebou se tak hezky povídá,
To vedle tebe se tak krásně usíná!

To tvůj smysl pro humor, se mi tak moc líbí,
Ten Honzův, má pro mě menší chyby!
To s tebou se mi tak dobře prochází,
A Honza vážně není ten, koho bych žádala,
O pomoc z nesnází…

To tvůj úsměv je zrcadlem mého,
Na tebe se směji, ne na něho!
To Bottom svedl Pucka z cesty,
Lesander ať si hledí své nevěsty!
Helena se jeho ženou stane,
Ale Pucka nedostane!
Autor Puck, 12.03.2008
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Komuna.cz, R_R_R, katrin_ka, Kávový Poutník, xavian, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky si myslím,mě se to líbí přestože čítám povětšino trošku jiný styl..

08.06.2008 01:08:00 | Kávový Poutník

Posledni sloka je nejkrasnejsi...

29.04.2008 19:57:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí