Bohužel ...

Bohužel ...

Anotace: Takhle to dopadá, když se něco vymkne kontrole ...

Jak je možný, že mi chybíš?
Proč chci vědět, jak co cítíš?
Proč jsou tři dny bez tebe,
Jedno velké peklo?
Je to jak žít bez nebe,
Moje srdce změklo…

Věřila jsem, že jsem v klidu,
Že vše pod kontrolou mám,
Až se jednou rozejdeme,
Jenom zasměji se nám…

Jenže už vím, že tak lehké to není,
Třeba se to časem změní,
Jenže mě na tobě záleží,
O hodně víc, než jsem chtěla,
Víc, než dovolit jsem si směla…

Ukolébaná ke spánku,
Na tvém rameni teď spím,
Bohužel záleží na tobě,
Jestli a kdy se probudím…
Autor Puck, 12.03.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Komuna.cz, R_R_R, katrin_ka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí