Hvězdy

Hvězdy

Anotace: Složil jsem ji v 15ti letech

Na nebi dvě hvězdy jsou
co září v dálce za sebou.
Září stejným svitem,
láskou tím nejkrásnějším citem.
A i když neviděli nikdy svoji tvář
spojuje je věčná lásky zář.

Proto z hvězd těchto si příklad berme
co na nebi planou.
Lásku v srdci věčnou mějme
co jak hvězdy do jedné nikdy neuhasnou.
Autor Rijan, 12.03.2008
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí