Milovat

Milovat

Anotace: ....

Je to jako když mnou projde blesk,
přijde a udělá plesk
rovnou do mého srdce.
Je to jako když slunce svítá
a já lítám v tom světě bez hranic,
vždyť to není vůbec nic - říkám si
- je, je to láska,
láska k tobě,
snad svítá i v tobě.
Bílé mráčky plují po nebi,
ptáčci své hnízdečko si budují.
Ale pozor - i v létě třesu se zimou,
protože ty miluješ jinou.
Chodím jako tělo bez duše,
není mi do smíchu,
prolézám kaluže
a miluji potichu.
Já této lásky se nezbavím
a proto jen proletím,
tím světem bez hranic
a nepamatuji si už nic.
Srdce mi buší
a žije jen pro tebe.
Já nechci žíti,
umřu bez tebe.
Autor Nanýsek, 12.03.2008
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: Morgenstern, Rošták Domča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky pěkný

25.03.2008 13:43:00 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí