Jsi štěstí

Jsi štěstí

Anotace: Nejsem sám

Zbloudilý koráb na moři,
chci na vlny hrát
pro tváře spanilé
o lásce zapějí:

„Vše, co mám, chci ti dát,
pro tebe jen chci žít,
s tebou chci usínat
v náručí tvém se skrýt

Po deštivé noci v sametovém loži
něco mě tíží, jsem tady a chci být tam
pod červenou přikrývkou, ochutnávát kousek tebe
Stalo se srdce mé v měsíční záři,
kudy se láska ubírá,
kdopak to asi je,
jakpak se tváří,
Autor Rbb, 12.03.2008
Přečteno 814x
Tipy 7
Poslední tipující: Ztracená Tereza, Bohém z Pernštejna, anatantal, Oči
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké myšlenky. Je to pro mne ale trošku kostrbaté.

12.03.2008 10:11:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí