Kreslím a maluju

Kreslím a maluju

Anotace: Pro Evičku Pokladničku - možná, že jedna z posledních před odjezdem.Co bude až se vrátíš?

Kreslím...
kreslím po tvém
nahém těle
protože s tebou mi
je skvěle
Kreslím, kreslím, kreslím
to kvůli tobě nespím
myslím jenom na tebe
můj anděli z nebe
Maluju....
maluju, maluju obrázky
prstem horkým od
lásky
maluju malé kresbičky
na tělo krásné Evičky
maluju, maluju
protože tě andílku
nadevšecko miluju.
Autor Wizard, 12.03.2008
Přečteno 494x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Fate, Suzan, prostě já
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Evička je šťastné děvče. Moc krásné vyznání, přeji, ať to vyjde.

12.03.2008 18:32:00 | prostě já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí