Valentýn

Valentýn

Anotace: Tuto báseň jsem napsala jen tak.:)

Valentýn

Krev zbarvila mé srdce,

tahleta láska nebude mít nikdy konce!

Můžu být Tvou hrdinkou?

Dny nekonečně plynou.

Pro Tebe cokoliv udělám,

i klidně svou duši rozervám!

Poslouchej co Ti říkám,

i já na oplátku Tě poslouchám.

Tadyta hudba mě pobláznila,

já však z Tebe spadla na kolena.

Místo těhle řádků co Ti píšu,

řeknu Ti raději:

MILUJI TĚ
Autor Janeatrt, 12.03.2008
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí