Dobývám

Dobývám

Anotace: Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Dobývám, i když vím, že naději na úspěch už nemám. Je to sequel na Vzpomínám.

Dobývám,
tvý srdce dávno jiným dobytý,
jinou nehledám.

Dobývám,
s tím, že stále naději na úspěch mám,
už nepočítám.

Nesčítám,
jak dlouhá doba uplynula od květin,
co jsem ti nosíval.

Nesčítám,
před jakým časem jsem tebe ztratil,
proč bych to počítal?
Autor Inco Gnito, 12.03.2008
Přečteno 506x
Tipy 2
Poslední tipující: Suzan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí