Těžké myšlenky

Těžké myšlenky

Anotace: taková trochu klasická, ale nemůžu si pomoc tak nějak to jde ze mě, ze srdce

Těžké myšlenky

Těžké myšlenky mě trápí
naše společné chvíle se asi krátí
Asi máš jinou
sny mé hynou
Bojím se moc
každou noc
a přemýšlím...

Jestli to má ještě cenu
dívám se na opadající pěnu
Cítím děsivý mráz
dívám se na naši hráz
Tady si my s dal rudou růži
dostal ses mi pod kůži

Přišel si za mnou
se svou pravdou
Málem jsem tě opustil
ale to nemůžu dopustit
to jsem si uvědomil...

Ty si ta pravá
tak akorát dravá
Už se nemusíš bát
Dej mi srdce tvé
a já ti dám navždy své...
Autor Monika Lily Serena, 12.03.2008
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí