Minuty

Minuty

Anotace: probudil bych v noci den, prodloužil můj věčný sen

Bez pocitu tvého chtění,
o minutách beze chvění.
Bez doby, kdy bylo snění,
nastávalo zapomnění.
Konec tomu dnes však je,
mé srdce tě miluje.

Z polibků co kvetly z jara,
z každé sladké věty v níž měla jsi mě ráda,
mívám lásko vždy jen s tebou krytá holá záda.
Do náruče plné blaha,
vzhůru stoupám jako horská dráha.

Pro něco co nikde není,
tak krásné, silné opojení,
probudil bych v noci den,
prodloužil můj věčný sen.
Autor Dreamer, 12.03.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí