Bez nazvu

Bez nazvu

Anotace: nevím jak popsat....

Uprostřed těch obrovských polí,
stojí chlapec a moc ho to bolí,
opustil lásku a koukal na nebe,
neveděl a netušil ze nemůže žít bez Tebe,

s radostí žil každičký den,
jen aby ten jeho sen,
o lásce a radosti,
neumřel jako voják bez ctosti,

smutněl proto každý večer,
u motlidby pořád klečel,
myslel a prosil Boha o Tebe,
nechtěl myslet na sebe,

myslel jenon na oběti,
nestačili ani květy,
chtěl udělat cokoliv,
jen aby měl s Tebou klid,

Jenže Bůh měl jiný plán,
nechal chlapce aby byl sám,
dívce daroval lásku bez konce,
a chlapcův život zkončil jak pohádka bez zvonce.
Autor Jorky, 12.03.2008
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Barci, jedam, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

***

27.11.2008 15:36:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí