Dospívání

Dospívání

Anotace: ...

V každé možné i nemožné chvíli,
Myslím na to, co dělá můj milý,
Na to, jak vždy, když se rozesmál,
Jakoby zlatý vzduch kolem mě vál.

Jak hleděla na něj jsem skrz kapky deště,
A v duchu ho prosila: Líbej mě ještě,
Dlouze se dívala, dávala znamení,
Ať podlehne milostnému mámení.

Směšné se zdálo, že právě ta,
Co z každého vztahu odlétá,
Podlehne tomu, čemuž se smála,
Když ještě byla holka malá.

Co je to láska? Je to ten cit,
Co nutí mě s tebou i v noci být?
Pak slečna se ze mě asi stala,
Když jsem se tobě odevzdala…
Autor ficule, 13.03.2008
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita, Psavec, Kyle
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tady musím souhlasit. Jestli se dá o básničce říct, že má atmosféru, tak to říkám právě teď.

27.07.2008 21:16:00 | Tony 1

krásná básnička, nejen, že nepostrádá rým, ale má i dobrý rytmus. Ahoj

14.03.2008 17:18:00 | Aka Kiss

Děkuji :)

13.03.2008 22:01:00 | ficule

moc hezke...

13.03.2008 18:20:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí