Za deštivého rána

Za deštivého rána

Anotace: ...

Za deštivého rána
jednou...
necháme spát starý žal
za deštivého rána
jednou...
nastavíme svou tvář
za deštivého rána
jednou...
necháme kapky stékat po lících
ještě jednou se vmísí
do deště rosa
na řasách spící
ještě jednou
budeme si blízcí
za deštivého rána
jednou...
a napořád

...
Autor Andee, 13.03.2008
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: waterlily, Natálie T., Petbab, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle báseň je touha sama

26.03.2008 09:35:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí