Nejkrásnější probuzení

Nejkrásnější probuzení

Anotace: (Janu Skácelovi)

Úsvit sfoukl plamen svíčky
první paprsky už klíží
oči netopýrů Shlíží
nový den zas na svět z výšky

Noční můry berou spaní
ty jsi vzhůru se snídaní
na peřině a se srdcem
co mi neseš na své dlani
Autor Bardot, 13.03.2008
Přečteno 602x
Tipy 3
Poslední tipující: Pavelpaja, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm..líbí se mi..neaptříš ty k fanklubu velké B. B.??

13.03.2008 11:59:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí