Snad někdy zas....

Snad někdy zas....

Anotace: nic duleziteho

Zkouším psát básně,
bez tebe a bez vášně.
Jak voda to uteklo
a špínu s sebou odvléklo....

Špínu z nezdařené lásky,
která mi nadělala vrásky.
Stále tě v srdci mám,
za každým rohem stojís sám...

MILUJI TĚ!!

Ty to, ale nevidíš,
a slepě kolem mě chodíš.

Život ze mě vyprchal.
A láska???
Ta zůstává tam dál...

Naschledanou :)
Autor Sairis, 13.03.2008
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Kávový Poutník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí