TY

TY

Anotace: TY...

Jako když se svíčka rozhoří....
Jsi to ty!!!Co mi je vždycky rozhodnutý pomoct

Jako když plamínek na svíčce pálí...
Jsi to ty!!!Co mě brání,ochrańuje.Ty jen ty.

Jako když svíčka dohořívá...
Jsi to ty!!!Ty co odcházíš,opouštíš mě-necháváš
na tomhle místě bez pomoci...
...TY-jen ty jediný...
Autor Angelross, 13.03.2008
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí