Sardinka v krabičce

Sardinka v krabičce

Anotace: ... poslední!

Jak sardinka v krabičce větší než oceán
Sama nacpaná v prostoru bez hranic
Řekl's mi: "A od teď smíš mluvit už jenom semnou"
A já si bláhově myslela že jenom žárlíš

Zeptala jsem se tě: "Chtěl bys mi zlomit srdce?"
A ty jsi bez varování vystřelil svoje: "Ano!"
Ale já jsem nechtěla střílet
Nechtěla jsem válčit
Nenuť mě sahat na ten arzenál

Ale já se musela zeptat:
"... a víš, ty hloupý, co to vůbec znamená?"
Vzpomínáš si na svou odpověď?
Vzpomínáš si na to co jsi mi řekl?
Já vím byl tam hluk a spoustu neslyšících
Řekl jsi: "Znamená to, že pak budeš mít srdce dvě?"
A já se jenom usmála

Ne tak to není můj drahý
Tady se zázrak nekoná
Srdce je zlomené jenom jednou
Nejsem jako ocásek ještěrčí co doroste
Tak se nesnaž nic lámat
Nebo budu muset sáhnout po jiném kalibru!
A nebyl bys první
To mi věř!
Autor Hannazka, 13.03.2008
Přečteno 316x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, labuť, Noc17, Aťan, Pišák, Bíša, mamina, Ishtar, jedam, Adrianne Nesser, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, šikovné děvče!
Jdu se ještě podívat na nějakou další.

04.04.2008 18:07:00 | Glooaming

Nakouknul jsem po očku, a s chutí jsem si to přečetl víckrát. Je to fikaný... :-))

19.03.2008 16:49:00 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí