Probuzení

Probuzení

Anotace: Stále pro tu jedinou.

Ráno,ráno nechci vztát,
chci se zase zachumlat,
zachumlat se do peřinky,
a usnout sladce do vteřinky.
Probudit mě smíš jen ty jediná,
co polibkem bys mě vzbudila.
Nebo mě necháš spáti dál,
než abych ti polibek dal?

To já si ale všimnu hned,
že ke mě vklouzl vonný květ.
Budu ale jen úžasem koukat,
na tu krásu poupat.
Ty poupata jsou tvé rty,
co do ruda rozkvetly.
Květina jseš ty celá,
tak krásná,milá,
prostě jediná.
Autor Harpy, 13.03.2008
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: ninive9
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá

13.03.2008 17:13:00 | ninive9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí