Naše hvězda

Naše hvězda

Anotace: ...

Leželi jsme na posteli
a koukali na nebe.
Hvězdy jsme sledovali
a hledali jednu pro sebe.
Hledali která měla
stále zářit a žhát,
jako láska,
kterou chtěli jsme si dát.
Našli jsme ji,
ona tak silně plála.
Šanci na věčnou lásku
nám dvěma dala.
Ale postupem času,
hvězda vyhasíná.
Kdy jsem Tě viděl naposled,
už ani nevzpomínám.
Poté náhle
hvězda zmizela.
Již dál vídat,
jsi mě nechtěla.
Já bojoval,
nechtěl Tě dát.
Ale naše hvězda,
přestala plát.
Jenže já,
to nechci jen tak vzdát.

Od toho dne,
večer co večer
koukám na nebe.
Jestli ještě zasvítí,
ta hvězda,
pro mě a pro Tebe.
Autor Dindane, 13.03.2008
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí