Není víc než tebe

Není víc než tebe

Anotace: ...

Nechám se vnést
do tvých vášní.
Čas s Tebou je
nepopsatelný, zvláštní.
Každá chvíle s Tebou,
přináší mi požitek.
Udělám cokoli,
bez výčitek.
Tvůj dotek
je slastí.
Polib mě.
Povím tak snáz ti,
že miluji Tebe jen.
S tebou chci
snít náš sen.
Jen Tě vidím,
hned se raduji.
Verše, naše
srdce spojují.
Není víc
než Tebe.
Bez Tebe
ztrácím sebe.
Autor Dindane, 13.03.2008
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný :-)

16.03.2008 13:24:00 | Mecki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí