Co když

Co když

Anotace: Je to o touze...

Co když to nebude už jen tak mezi řečí,co rozum s tím udělá.Co když to nebude už jen tak mezi řečí a jiskra už teď zajiskří,co rozum s tím udělá.Co když to nebude už jen tak mezi řečí a já tě svedu to rozum udělá.Vím,že je to špatnou věcí,zmatek ve vztahu to vyvolá,a rozum se tak zachová.Co když to nebude už jen tak mezi řečí a hlava zdá se být zmatená.Co když to nebude už jen tak mezi řečí,co rozum s tím udělá.Písek se točí ve víru prachu a rozum je náhle v tahu,čekám a hledám tě v davu říkám si,co teď udělám.Co když to nebude už jen tak mezi řečí a my budeme v jakési křeči,co rozum s tím udělá.Co když to nebude už jen tak mezi řečí,jen ty víš o čem mluvím a jsi trochu zmatená.Co když to nebude už jen tak mezi řečí,co rozum s tím udělá.A naše srdce je v jakési křeči a jiskra už teď jiskří,co rozum s tím udělá...
Autor M3rryMarta Valenová, 13.03.2008
Přečteno 524x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dala jsem se do čtení tvých děl.....velmi příjemné! :-) Někdy je to jako by to psalo mé srdce...

10.08.2011 10:22:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí