Tesim se na tebe

Tesim se na tebe

Anotace: ?

Sám doma sedím,
do blba hledím.
Myslím na tebe,
půjdeme do nebe.

Sedím a koukám,
jen tak si broukám.
Písničku o tobě,
písničku o době.

O době kdy budeme spolu,
kdy bude konec našemu bolu.
Bude to den s velkým de,
strašně se teším na tebe.

Už chci vidět tvoje oči,
kolem nich se všechno točí.
Toužím slyšet úsměv tvůj,
do mých snů klidně vpluj.

A až tě konečně uvidím,
tak tě zuřivě políbím.
Autor pseudolus, 13.03.2008
Přečteno 985x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí