Forever

Forever

Anotace: Říkám zas a znova, pořád ta dvě stejná slova

Když tě opouštím se slzou na krajíčku,
víš, že tě mám rád tak moc,
ale i přes to se ptám,
jak dlouho bude ještě trvat naše společná noc?

Říkám zas a znova,
pořád ta dvě stejná slova.
Slova lásky, řeči nitra,
chci tě vidět brzy, zítra.

Do deníku bez posledního listu
si troufám vkreslit tu nejkrásnější vistu.
To nejdražší co svět kdy měl,
toť dokola bych stále pěl.
Autor Dreamer, 13.03.2008
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí