Vidím

Vidím

Anotace: Jsi mým sněhem alpských strání

Vidím štěstí v krásné tváři,
spící vedle na polštáři.
Při pohledu do tvých modrých očí,
mé srdce štěstím poposkočí.
Zapomenu na nesnáze,
s tebou je mi vždy jen blaze.

Nemám tě již v pouhém snění,
jsi mé denní naplnění.
Jsi mým sněhem alpských strání,
pro žádnou už nejsem k mání.
Přikovala jsi mě k sobě,
patříš ke mně a já k tobě.

Se vším, co ti mohu dát,
nezapomeň, mám tě rád.
Ať je leden nebo máj,
zaručuješ pro mě ráj.
Autor Dreamer, 13.03.2008
Přečteno 453x
Tipy 1
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí