Rychlejší vyhrává

Rychlejší vyhrává

Anotace: Když člověk ztrácí jeden důvod žít za druhým, prostě se musí na něco upnout... v mím případě je to hudba...

O mi zbylo ze života?

…bolestné vzpomínky…

A kopice zmačkaných snů…
Válejí se všude kolem mne
*jako zmačkané dopisy, co jsem mu psala*

A nikdy neukázala!

Byla to chyba? Byl to sen?

Hudba/Hudba/Hudba
- je vše, na čem mi teď záleží…

Urputný boj dvou holek /o jednoho kluka/
(a probrečené noci)

Já ho miluji 3 měsíce!
ona? … 3 týdny…

Vybral si sám – Vybral si sám
Lásce se nadá poručit
*topím se v jeho pomněnkách!*

To né! To né! To né!

Proč to udělala!
Proč mě zradila!
Proč se zamilovala!
Proč mi to neřekla!

PROČ!PROČ!PROČ!

Každému jde jen o sebe!
Nikdy nevěř lidem, kteří ti chtějí pomoct!
- nechtějí!!

Zradí – zradí – zradí!

Rychlejší vyhrává! (tím se hájí)
Rychlejší vyhrává – povrchní vyhrává!

Pokrytče! Co ti říká kamarádství?

Hudba – Hudba – je jediné na čem záleží!
Autor barking bitch, 13.03.2008
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí