Tiše

Tiše

Anotace: jednou po těžkém desetiletém probuzení

Odkvetla...

uvnitř - z ticha své slabosti...
neví jak dál... tak pluje..
.................... bezvětřím....

čeká.. co přinese smích...........
hladí svou rmoucenou tvář.........

.... bolí.... tečou.... nečistí...
..tak zranitelná,když vzal jsi jí plášť..

zničená Tvým štěstím i neštěstím...
Autor Peta 2, 13.03.2008
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí