Mé každodenní vyznání

Mé každodenní vyznání

Anotace: ...něco trochu jiného, než obvykle píšu.

Posílám Ti po paprscích svítání
své hluboké a vroucné vyznání.
Snad paprsky rozhled mají
a cestu k tvému srdci znají.

Posílám Ti slůvka v právé poledne,
ať doletí k Tobě v době dohledné.
Snad polední žár není příliš vroucí,
aby nezadusil má slova žádoucí.

Posílám Ti večer po vánku,
do svého srdce pozvánku.
Snad vánek není slabý příliš
a Ty mé vyznání již slyšíš.

Posílám Ti do chladivé hvězdné noci,
že mé srdce vždy navštívit budeš moci.
Snad od hvězdičky ke hvězdičce poletí
a až k Tobě kousky mé duše doletí.
Autor Melfëa, 08.07.2005
Přečteno 813x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásné. Pěkná myšlenka a snad ještě lépe vyjádřená.

28.12.2005 12:58:00 | Hradečák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí