Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: pro Pokladničku

Nemůžu spát, to kvůli
tobě - musím básně psát
Usínej se mnou, at mě
tvé tělo může hřát.
Usínej se mnou
své srdce chci ti dát.
Chci každý nový den
začínat slovy:
mám tě rád.
Jen vedle tebe můžu
klidně spát a jen o
nás dvou se mi bude
zdát.
Dobrou noc.
Autor Wizard, 14.03.2008
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí