Poprvé

Poprvé

Anotace: není co dodat...

Měsíc svítí na balkon
svatozář tvou nezakrývá
Dvanáctkrát kostelní zvon
do noci se rozezpívá

Šepot horkých dlaní tvých
zve za prvním milováním
Jsem tvůj nejsvětější hřích
(Nechval noci před svítáním)
Autor Bardot, 14.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, Danah, Pavelpaja, Aka Kiss, Robert Thomas, Notorhead, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí