Mít jen rád

Mít jen rád

Anotace: ...

Miluji Tě,
dřív stále znělo.
Tvé srdce mé
vedle sebe chtělo.
Nyní se vytratila
tato slova.
Rád od Tebe
slyšel bych je znova.
Ale již jsme
zřejmě ztraceni.
Nespíš to nic
nezmění.
Moc mě mrzí
tento zvrat.
Miluji Tě,
mám mít jenom rád?!
Autor Dindane, 14.03.2008
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí