Konečně miluji

Konečně miluji

Anotace: Tak jednou to snad přijít muselo ...

Od té doby, co tě znám,
Vůbec se nepoznávám,
Tak plná emocí jsem nikdy nebyla,
Ta ledová královna ve mně se mi líbila!

Nedala jsem nikomu šanci,
Snad chvíli jsem si jen tak hrála,
Pak odcházeli se sbalenými ranci,
Chtěla jsem zas pouze kamaráda…

Jen ty mi cestu rok co rok křížíš,
Neopouštíš srdce mé,
Vím, že ty mi neublížíš,
Už nechci být dál z kamene!

Už jen to že miluji tě bylo nemožné,
Jen díky opětovnému shledání s tebou
A domnění, že jsou naše city totožné…

Jednou někdo řekl, že láska bolí,
Jenže nemusela by tak moc,
Proč léčit moje rány tvojí solí,
A hořce volat o pomoc??

Blíže bych tě chtěla mít …
Nezbude mi, než jen snít …
Autor Puck, 14.03.2008
Přečteno 420x
Tipy 16
Poslední tipující: Komuna.cz, Bíša, R_R_R, katrin_ka, Zasněný básník, Escheria, Xindy, Psavec, Charibeja, Belmon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s Belmon(d)em : krásný.

18.05.2008 12:02:00 | Zasněný básník

ó no né,no ano,nádherné

14.03.2008 13:55:00 | Belmon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí