Flirt

Flirt

Anotace: :-)

Malá myšlenka mi běhá hlavou,

Proč ses na mě takhle podíval.

A proč ses mi poslední dobou,

Pořád tolik věnoval.

Ten úsměv na rtech,

Jak si ho mám vyložit?

A co ten povzdech?

Možná bych se měla rozloučit.

Je pozdě a já mám strach,

Tvému pohledu uhýbám.

Naznačuješ ve zkratkách,

Uličkou k domu zahýbám.

Budu čekat, čekat na vysvětlení.

To protože si nejsem jista,

Jsem děvčátko z maloměsta,

Co se nejspíš nezmění.

Směj se dál,

ale já chci znát pravdu.

Zdali sis jen hrál

a byla jsem ti pro srandu.
Autor italydark, 14.03.2008
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor, Belmon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí