Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: vzniklo jednou večer, jen jsem popsal, co jsem viděl..

V propasti tvých modrých očí,
svázán vlasy barvy měděné.
Když přitiskneš mě k sobě,
splynou dvě duše samotou znavené.

Tak jako rosa po ránu,
jsou slzy štěstí na tvé tváři.
Jak kapky deště v korunách stromů,
je pot na tvém těle v měsíční záři.

Ve světle svíčky tvé oči se lesknou,
tělo se chvěje a prosí o slitování.
Tvá mysl je neklidná a divoká
a duše si přeje věčné milování...
Autor Rayzz, 14.03.2008
Přečteno 717x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita, Varda, Milásek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí